Könnyen elkészíthető esküvői frizurák
lépésről lépésre

MEGJELENT!

20

PROFESSZIONÁLIS
ESKÜVŐI FRIZURA
MINDEN APRÓ RÉSZLETRE
KITERJEDŐ BEMUTATÁSA

160 OLDALON, KEMÉNYKÖTÉSBEN
MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN

10 évvel az első, nagysikerű könyv megjelenése után időszerűvé vált ez a minden szempontból hiánypótló folytatás, mely hathatós segítséget nyújt a szakmabelieknek tudásuk továbbfejlesztéséhez, naprakészen tartásához.

20, merőben más stílusú és hangulatú frizura elkészítését mutatjuk be minden apró részletre kiterjedő, precíz leírással, hogy saját vendégeik számára is magabiztosan készíthessék el ezeket a hajkreációkat.

Az új kötet egyik különlegessége, hogy tartalmaz 5 olyan, igazán egyszerűen és gyorsan elkészíthető frizurát is, amit egy nem szakmabeli is el tud készíteni, így helye van egy esküvőre készülő pár könyvespolcán is.

A kedves olvasóim számos ötletet meríthetnek a rájuk váró csodás esküvőhöz: változatos kiegészítők, ruhák, ékszerek, virág-költemények, dekorációk, sminkek, fotók sokszínűsége segíthet a tervezésben.

Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy e könyv elkészülte egy igazán professzionális csapatmunka végeredménye.
Minden közreműködő kompromisszumot nem ismerve, szívvel-lélekkel azon dolgozott, hogy az esküvői szakma minden szereplője számára minőségi és hosszútávon hasznosítható értéket képviseljen.