Szolgáltatások – Wedding Hairstyle 2021

SZOLGÁLTATÁSOK

Női hajvágás

Női hajvágás

A világ hajvágási trendjeit követve készül el az új frizurád. Disconnected, Pixie, Long Bob, Göndör haj specialitás. 

Férfi hajvágás

Férfi hajvágás a legújabb trendek szerint,  a stílusodhoz, hajtípusodhoz és arcformádhoz tökéletesen passzoló frizurát készítsük el neked. Kézi vágástól a finishig, te csak dőlj hátra és pihenj.

Férfi hajvágás
Gyermek hajvágás

Gyermek hajvágás

Nálunk a család legkisebb tagjait is szívesen várjuk, hiszen ők sem maradhatnak ki a családi fodrászkodásokból. A kis szuperhősöket és hercegnőket a hajvágás végén, kitartó munkájukért meglepetéssel jutalmazzuk.

Hajfestés

A jól megválasztott szín és a hajtípusodnak megfelelő festési technika nem csak a személyiségedet fogja kiegészíteni, de egyben tincseid védelmét is garantálja. Márpedig a szép haj, az egészségnél kezdődik. 

Gondoskodunk hajad védelméről: személyes konzultáció és hajállapotfelmérés során megtervezünk számodra egy személyes color plant. Szükség esetén akár több alkalmat is javasolhatunk a végső eredmény eléréséért, ezzel is biztosítva a megfelelő védelmet hajad számára. A csodálatos hajszíneket a Wella Professionals termékei garantálják.

Hajfestés
Balayage

Balayage

A balayage nem egy múló trend, hiszen a végeredményként kapott napszítta hatású, ápolt és friss hajviselet sosem megy ki a divatból. Fóliás melír helyett, szabadkézzel visszük fel az egyes melír-árnyalatokat, ezzel is tovább erősítve a természetes összképet, így nem kell tartanod az éles kontrasztoktól. 

Menyasszonyi frizura, alkalmi frizura

A nagy napon fontos, hogy frizurád tartós legyen, ezért bízd mindig szakemberre, olyan szakemberre aki erre specializálódott. Fontos, hogy egy frizura választásnál figyelembe vegyük az arcformát, a menyasszony személyiségét, összhangot, kiegészítőket és így alkotjuk meg a tökéletes összhatást.
Menyasszonyi frizura, alkalmi frizura
Rituálé kezelések

Rituálé kezelések

,,Olyan egyedi, amilyennek mindig is megálmodta: Az Ön Személyre Szabott System Professional termékcsaládjával egészségessé varázsoljuk hajkoronáját.
Vágyott valaha is arra, hogy fodrásza személyesen Önre szabott hajápolásban részesítse?
Misem egyszerűbb ennél: Most eljött az Ön ideje
. A legjobb helyen jár, a haj és fejbőr minőségének megfelelően elkészítem a diagnózist és kezelésbe veszük frizuráját.
A professzionális diagnózis az első lépés az Ön kívánt tökéletes hajápoláshoz. Misem egyszerűbb ennél: A System Professional tökéletesen személyre szabott lehetőségeket kínál Önnek a legmagasabb technológiai színvonalon és ezzel új mértéket teremt a professzionális hajápolás tudományában.

Lépjünk kapcsolatba!

Írjon üzenetet!

H-1056 Budapest, Molnár utca 33.