A hajsimítók helyes használata, a tökéletesen sima hajért – Wedding Hairstyle 2021

A hajsimítók helyes használata, a tökéletesen sima hajért!

Köztudott, hogy a hajvasaló készülék rendszeres alkalmazása roncsolja a hajat, ésszerű használatával és a megfelelő hajápoló termékek kiválasztásával foglalkozni, ezzel azonban nagyon sokat tehetsz hajad egészségének megőrzéséért.

Az utóbbi időben minden hullámos és göndör hajú nő szívesebben hordja egyenesen a haját, de fontos betartani néhány alapszabályt, hogy megóvd hajad egészségét a hő káros hatásaitól. 

Egyenes haj könnyedén?

Mivel a hajvasalók nagyon magas hőfokon dolgoznak, ajánlott egy jó minőségű, hőfok állíthatóságú, kerámialapos borítással rendelkező hajsimítót beszerezni. Fontos, hogy semmiképpen se használd túl gyakran, ezalatt a mindennapi használatot értem. Vannak hajvasalók, melyek nemcsak száraz, de vizes hajon is alkalmazhatóak, bár az utóbbi módszert nem ajánlom, mert szerintem még jobban megterheli, roncsolja a hajat.

A tökéletes egyenesítés a következőképpen zajlik. Hajmosás után alaposan szárítsd meg a hajadat, majd kezd a hajvasalás műveletet a tarkó résznél. 2 cm-es panelekben válassz le tincseket és mindenképpen használj hővédő folyadékot ( Thermal Image), ezt a terméket használat előtt alaposan össze kell rázni, mert kétkomponensű termékről beszélünk. Karnyújtásnyi távolságból permetezz a hajadra egy fújásnyit, és kezdj hozzá a hajvasaláshoz. Ez nem csupán óvja a haj szerkezetét, és védi a károsodástól, hanem összetevőinek köszönhetően – keratin, szilikon, jojobaolaj – még hidratálja is.

Fontos, hogy a hajvasalót lassan húzd végig a tincsen, mert akkor lesz az eredmény tökéletes. 

Ezt az egész fej területén el kell végezni. Végső finish-ként használj mindenképpen Sp Luxe Oil-jat mert, akkor fényes, tartós és ápolt hatást keltesz frizuráddal, és nem utolsó sorban még hidratálod.

Sok sikert!

Milyen hajkefét válasszunk

Milyen hajkefét válasszunk? A megfelelő hajápolás alapfeltétele, a megfelelő eszközök kiválasztása és annak helyes használata. Hajunk formázásához ügyelnünk kell arra, hogy a fésű illetve, a

Tovább olvasom »