Adjunk Volument a vékonyszálú hajnak – Wedding Hairstyle 2021

Adjunk Volument a vékonyszálú hajnak! 

Most azoknak a vendégeknek szeretnék hasznos tippekkel szolgálni, akiknek vékonyszálú haja mindig gondot okoz, hamar lelapul és nincs tartása. 

– Első lépésként nagyon fontos a sampon kiválasztása és használata. 

Mindenképpen Volumen-növelő sampont használjunk ( Sebastian Volupt sampon ), a sűrű koncentrátumú sampon szárítja a hajat, ezért ne feledd el, hígítani egy kis mérőpohárban, és ezután vihetjük csak fel a sampont a fejbőrre és a haj egész területére, és masszírozó mozdulatokkal mossuk meg a hajunkat. Ha szükséges, akkor ismételjük meg a műveletet. 

– Második lépésként, fokozottan figyeljünk oda az alapos, bő vízzel való kiöblítésre. 

– Harmadik lépés a hidratálás, amely soha sem maradhat el. Fontos, hogy a balzsam is Volumen-növelő hatású legyen, mert a hatás így lesz tökéletes.( Sebastian Volupt Conditioner ).  A hajtő alatt 3 cm-re a hajvégekig vigyük fel a terméket, majd bontófésűvel tincsenként bontsuk ki hajunkat. 

– Negyedik lépésként, ismételten egy alapos öblítés követi a folyamatot. 

– Ötödik lépésként óvatosan megtöröljük a hajunkat, és Volumen-növelő Spray ( Sebastian Volupt Spray )alkalmazásával a haj és a fejbőr egész területére permetezzünk 5-6 fújásnyit karnyújtásnyi távolságból. Figyeljünk oda arra, hogy közepes teljesítményen, nem túlforró fokozaton szárítsuk. Ezt követően válasszuk ki a megfelelő méretű disznószőr kefét, amellyel formázhatjuk a hajunkat. 

– Hatodik lépésként jön a neheze!

A tarkó résznél kezdjük el a műveletet vízszintes leválasztásokkal (2 cm-es leválasztásokkal dolgozzunk.) 

Szükségünk lesz körülbelül 15 darab öntapadós nagy méretű csavarókra. 

Minden egyes leválasztásnál a haj megszárítása után, egyesével csavarjuk fel szépen a tincset a csavaróra. ( Figyeljünk arra, hogy a hajvégek szépen feküdjenek rá a csavaró felületére. ) 

Ezt a műveletet a fej egész területén készítsük el. 

Hajrá csajok! Nem adjuk fel! 

Ha a művelet befejeződött, akkor a tartós haj eredményért hagyjuk benne a csavarókat 15 percig, hogy a haj hőmérséklete lecsökkenjen. 

– Hetedik lépésként a csavarók eltávolítása következik, amelyet szép óvatosan távolítsunk el. 

– Nyolcadik lépés, nem más, mint a haj finish-elése, használjunk erős hajlakkot a fixáláshoz ( Sebastian Re-Shaper hajlakk ).

Sok sikert!

Milyen hajkefét válasszunk

Milyen hajkefét válasszunk? A megfelelő hajápolás alapfeltétele, a megfelelő eszközök kiválasztása és annak helyes használata. Hajunk formázásához ügyelnünk kell arra, hogy a fésű illetve, a

Tovább olvasom »